Even voorstellen.. Jolanda Wolfs van het Ambassadeursnetwerk`Ik ben Jolanda Wolfs en sinds mei 2016 werkzaam als Coördinator Ambassadeursnetwerk ZHC. `Mijn doel is om aan het eind van dit jaar een 20-tal werkgevers te hebben die graag Ambassadeur willen zijn. Dit houdt in dat zij zich in willen zetten om ook aan andere werkgevers uit te leggen wat het inhoudt om een mensen met een afstand tot de arbeidmarkt in dienst te hebben met alle voors en tegens.
Het echte verhaal dus, en op deze manier wellicht andere werkgevers zover zien te krijgen dat zij dit ook deze stap gaan zetten.

De werkgevers die ik tot nu toe gesproken heb en die graag Ambassadeur willen zijn hebben stuk voor stuk een geheel eigen motivatie om amensen met een afstand tot de arbeidmark in dienst te hebben, het zijn vaak mooie , persoonlijke verhalen waaruit blijkt dat er veel mogelijk is ook al heeft iemand een handicap. “ Uiteindelijk heeft iedereen wel wat”, zei een van de werkgevers die ik gesproken heb en die het eigenlijk heel normaal vond om mensen met een beperking binnen zijn bedrijf te hebben.

Om in contact te komen met de werkgevers werk ik nauw samen met de accountmanagers van de gemeenten binnen ZHC en maak ik gebruik van mijn eigen netwerk.

Uiteraard kunt u contact met mij opnemen als u meer wilt weten over het Ambassadeursnetwerk. Mijn telefoonnummer is: 0622740791